Boost dit immunforsvar

Her får du mine anbefalinger til produkter, som er gode når du vil bidrage til et stærkere immunforsvar:

  • Aloe Vera Gel (original, berry eller peach) er en daglig favorit her i huset, året rundt. Men særligt i vinterperioden drikker vi lidt ekstra, og især berry ryger der mere ned af, pga. indholdet af c-vitamin.
    Aloe Vera Gel giver min mave ro, min krop får indre og ydre glød og så bidrager den til bedre optagelse af andre næringsstoffer.
  • C-vitaminer som tyggetabletter, så kan både voksne og børn være med. Husk også at sørg for at få rigelig med c-vitamin i din daglige kost.
  • Forever Active Pro-B er mit valg af mælkesyrebakterier.  70% af vores immunforsvar sidder i tarmsystemet og har brug for mælkesyresoldater til at holde dårligdomme ude.
  • Hvidløg, og masser af det. Sørg for at få rigelig med hvidløg igennem din kost, rigtig gerne i rå form. Ellers kan du supplere med hvidløgstabletter.

Til 1 måneds forbrug anbefaler jeg:
1 tripack Forever Aloe Berry Nectar
1 Forever Absorbent-C
1 Forever Active Pro-B
1 Forever Garlic-Thyme

Her får du mine anbefalinger til produkter, som er gode at supplere med:

  • Forever Supergreens sørger for at du (og dine børn) får ekstra frugt og grønt hver dag, med smarte portionspakninger med frysetørret frugt og grønt, er du sikret at alle får dækket sit daglige behov. Kan med fordel blandes i mælk, vand, pandekagedejen, en smoothie eller i grøden.
  • Propolis betyder »et forsvarssystem«. Og med god grund, for Propolis forsvarer den menneskelige sundhed! Det er en af naturens mest værdifulde aktive substanser, et naturligt desinficerende middel med lægende og betændelsesbekæmpende egenskaber.
  • Argi+ bidrager bl.a. til immunforsvaret og er guds gave til trætte husmødre (og andre i øvrigt). Den er klart på top 3 af produkter jeg ikke selv vil undvære i en travl hverdag.

Undgå smittespredning med rene og bløde hænder